Team Hasselt

't Labyrint Team
Dr. Inge Buseyne

Dr. Inge Buseyne is Leifarts en EMDR trauma therapeute. Ze volgde een opleiding Neurofeedback bij Dr. W. Van den Bergh. Binnen ’t Labyrint verzorgt Dr. Buseyne consultaties psychiatrie. Ze is als psychiater betrokken bij het psychodiagnostisch proces. Dr. Buseyne is eveneens externe consultant voor de groepspraktijken De Puzzel in Heusden-Zolder, De Praktijk in Hasselt en Diathe in Hasselt/Leopoldsburg. Zij specialiseerde zich in de loop van haar praktijkvoering in depressie en bipolariteit, onderzoek en begeleiding van ontwikkelingsproblemen en hoogbegaafdheid (HB). Ook voor dubbeldiagnose AD(H)D of ASS met HB is er uitgebreide kennis en ervaring.
Consultaties zijn mogelijk in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

Dr. Buseyne neemt voorlopig geen nieuwe patiënten meer aan. Er kan wel steeds een afspraak gemaakt worden bij de psychologisch consulenten.

Jessica Reynders

Jessica is coach voor jongeren (vanaf 15 jaar) en volwassenen met AD(H)D, autisme (ASS) of andere psychologische moeilijkheden zoals angst, depressie, dwang, eenzaamheid, faalangst, identiteitsontwikkeling, uitstelgedrag, somatische klachten zoals bijvoorbeeld tinnitus, chronische ziekten zoals bijvoorbeeld de ziekte van Crohn, chronische pijn, zelfbeeld, (chronische) hyperventilatie, paniekaanvallen... etc. Ze werkt op basis van een cognitief gedragstherapeutisch kader. Dit wil zeggen dat ze met jou kijkt naar wat je doet, wat je denkt of voelt en hoe ze samen met jou hiermee aan de slag kan gaan. Ze verzorgt ook psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen, jongeren en volwassenen naar ontwikkelingsproblematieken (autisme, AD(H)D, intelligentie) en naar persoonlijkheidsproblematieken. Jessica is lid van de beroepsvereniging voor psychologisch consulenten (BPC). Je kan haar tevens vinden op www.vindeentherapeut.be

Maya Mineur

Maya verzorgt psychodiagnostisch onderzoek naar ontwikkelingsproblematieken (autisme, AD(H)D, intelligentie) en persoonlijkheidsonderzoek. Maya biedt tevens psychosociale begeleiding aan voor kinderen, jongeren en volwassenen met autisme, ADD of ADHD en sociaal-emotionele begeleiding bij psychologische problemen en bij leerproblemen.

Sule Dogan

Sule verricht psychodiagnostisch onderzoek naar ontwikkelingsproblematiek (autisme, AD(H)D, intelligentie) en naar persoonlijkheidsproblematieken. Sule is verder ook coach en begeleider van kinderen, jongeren en volwassenen met autisme, AD(H)D of andere zorgvragen (sociaal-emotioneel, psychologisch, leerproblemen, intercultureel, …). Ze zet zich in om het psychologisch vermogen van mensen te versterken.