Team

't Labyrint Team
Dr. Inge Buseyne

Dr. Inge Buseyne is Leifarts en EMDR trauma therapeute. Ze volgde een opleiding Neurofeedback bij Dr. W. Van den Bergh. Binnen ’t Labyrint verzorgt Dr. Buseyne consultaties psychiatrie. Ze is als psychiater betrokken bij het psychodiagnostisch proces. Dr. Buseyne is eveneens externe consultant voor de groepspraktijken De Puzzel in Heusden-Zolder, De Praktijk in Hasselt en Diathe in Hasselt/Leopoldsburg. Zij specialiseerde zich in de loop van haar praktijkvoering in depressie en bipolariteit, onderzoek en begeleiding van ontwikkelingsproblemen en hoogbegaafdheid (HB). Ook voor dubbeldiagnose AD(H)D of ASS met HB is er uitgebreide kennis en ervaring.
Consultaties zijn mogelijk in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

Jessica Reynders

Jessica verzorgt psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen, jongeren en volwassenen naar ontwikkelingsproblematieken (autisme, AD(H)D, intelligentie) en naar persoonlijkheidsproblematieken. Jessica is coach voor jongeren en volwassenen met AD(H)D, autisme of andere psychologische moeilijkheden zoals angst, depressie, dwang, zelfbeeld etc. Ze werkt op basis van de wetenschappelijk onderbouwde protocollen van de cognitieve gedragstherapie.

Maya Mineur

Maya verzorgt psychodiagnostisch onderzoek naar ontwikkelingsproblematieken (autisme, AD(H)D, intelligentie) en persoonlijkheidsonderzoek. Maya biedt tevens psychosociale begeleiding aan voor kinderen, jongeren en volwassenen met autisme, ADD of ADHD en sociaal-emotionele begeleiding bij psychologische problemen en bij leerproblemen.

Sule Dogan

Sule verricht psychodiagnostisch onderzoek naar ontwikkelingsproblematiek (autisme, AD(H)D, intelligentie) en naar persoonlijkheidsproblematieken. Sule is verder ook coach en begeleider van kinderen, jongeren en volwassenen met autisme, AD(H)D of andere zorgvragen (sociaal-emotioneel, psychologisch, leerproblemen, intercultureel, …). Ze zet zich in om op wetenschappelijke wijze het psychologisch vermogen van mensen te versterken.

Cédrine Van Hout

Cédrine verzorgt psychodiagnostisch onderzoek naar ontwikkelingsproblematieken (autisme, AD(H)D en intelligentie). Hiernaast kan je bij haar ook terecht voor coaching en begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen met autisme, AD(H)D of andere moeilijkheden (sociaal-emotioneel, psychologisch, leerproblemen,…).

Karen Bastin

Karen is auteur van meerdere boeken i.v.m. leerprocessen bij kinderen. In ‘t Labyrint Ham verzorgt zij psychodiagnostisch onderzoek naar ontwikkelingsproblematieken (autisme, AD(H)D en intelligentie) bij kinderen, jongeren en volwassenen. Zij begeleidt kinderen en jongeren.

Arno Van Dingenen

Arno is in ’t Labyrint actief als coach voor jongeren en volwassenen met psychosociale problemen en met leerproblemen.

Lisa Werrens

Lisa is psychologisch consulent en heeft naast haar basisopleiding nog een postgraduaat Oplossingsgericht Hulpverlener gevolgd. Hierdoor kijkt ze steeds naar de kwaliteiten van een persoon en gebruikt ze hun levenservaring als bouwstenen in haar coachingssessies. Ze is actief in ‘t Labyrint Ham en verricht diagnostisch onderzoek naar zowel intelligentie, ontwikkelingsproblematieken (zoals ADD, ADHD en ASS) als persoonlijkheidsonderzoek. Ze streeft naar een fijne samenwerking tussen haarzelf en de cliënt en vertrekt steeds vanuit de visie van de cliënt.